You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Over ons

Krachtige prestaties en een trendsettende stijl zijn al lang nietjes van het merk adidas. De ante wordt gestimuleerd met technologisch geavanceerde adidas-sneakers zoals Boost en NMD, adidas is een modern atletisch merk dat je in iconische stijl van de sportschool naar de straat kunt brengen. Court-klassiekers zoals Stan Smith blijven oppermachtig en komen in een breed scala aan kleuren en behandelingen voor alle leeftijden. Als je wilt sporten, heeft Finish Line de adidas-kleding die je nodig hebt om je training naar een hoger niveau te tillen. Dus ga je gang, schep de nieuwste aanbiedingen van dit felbegeerde merk op en ga aan de slag.

Begin als een klein, start-up bedrijf in 2005, ddtows.com is uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van sneakers, hardloopschoenen en trainingsschoenen op het internet. Met meer dan 10.000 artikelen op voorraad en gereed voor verzending. We zijn er trots op niet alleen de grootste en meest gewilde verzameling producten te hebben, maar ook de laagste prijzen en de beste klantenservice voor elke online lingerie. Hoewel onze prijzen gemiddeld 10% lager zijn dan die van onze concurrenten, bieden we ondersteuning die een van de beste online winkels is. Onze full-time, vriendelijke medewerkers zijn toegewijd om uw vragen te beantwoorden en zullen reageren op elke voicemail of e-mail die binnen dezelfde werkdag, zeven dagen per week, wordt ontvangen.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
We hebben een passie voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom snel weer op bezoek.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week winkelen op onze site.
Onze openingstijden van het kantoor voor klantenservice zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur, van maandag tot vrijdag, met uitzondering van Engelse feestdagen.
We streven ernaar om binnen een werkdag op uw e-mails en eventuele telefonische berichten te reageren.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, twijfel dan niet Neem contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.